Authentieke vakantie Egeïsche zee Turkije

De Egeïsche kust heeft niet alleen maar prachtige stranden maar de traditionele dorpjes en schitterende natuur nodigen uit om van dichtbij te zien. Ideaal om met je huurauto de authentieke dorpjes in het binnenland te bekijken. Je waant je na een paar kilometer landinwaarts al in een totaal andere wereld. De mandarijnbomen, katoenplantages, komkommervelden, druivenplantages, unieke gebouwen en huisjes, vriendelijke bevolking en de lekkerste gerechten wisselen elkaar af. Misschien kom je nog wel een plaatselijke markt tegen of een afgelegen restaurant waar de lekkerste authentieke Turkse gerechten geserveerd worden. Deze streek van Turkije moet je toch echt een keer geweest zijn.

Ephesus Lodge The Farm
authentieke-vakantie-egeische-kust
Een geweldig plekje om van het authentieke Turkije te genieten in alle rust. Lodge the Farm is gelegen in het binnenland vlakbij Kusadasi….
Vanaf € 645
Rustige plekjes Turkse kust
Bakkhos Guesthouse
authentieke vakantie turkije
Ontspannen in een landelijke en traditionele Turkse sfeer bij Bakkhos Guesthouse. Een super accommodatie met veel privacy. Je wilt hier nooit meer weg….
Vanaf € 605
logo eliza
Hotel Antik Zeytin
bijzondere vakantie turkije
Geniet van een serene rust in deze authentieke accommodatie in Turkije. Ontspannen en volledig tot rust komen in Hotel Antik Zeytin……
Vanaf € 555
logo eliza