Prachtige vakantiebestemmingen op Kreta

kretaTijdens een vakantie Kreta kan je uiteraard heerlijk, ouderwets genieten van de Griekse zon, zee en stranden, maar ook het uitgaansleven is er zeer bruisend. Geniet van de prachtige cultuur van Griekenland en de Griekse restaurants, waar heerlijke gyros wordt geserveerd. Een vakantie op Kreta is geschikt voor iedereen!

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Met een kustlijn van meer dan 1000 km zijn er meer dan genoeg stranden om ontdekt te worden. Een vakantie Kreta is erg populair onder vakantiegangers. Met zijn fantastische klimaat, schitterende natuur, traditionele dorpjes, prachtige kusten en vele culturele hoogtepunten is er meer dan voldoende te bezichtigen en te doen.

Authentiek Kreta

In het binnenland van Kreta vindt u nog de echte authentieke Griekse dorpjes die u natuurlijk kunt gaan bezoeken. Als u deelneemt aan de jeepsafari zult u er zeker een aantal bezoeken. Voor hen die op zoek zijn naar een sportieve uitdaging biedt Kreta de mogelijkheid een 18 kilometer lange wandeltocht te maken door de wereldberoemde Samariakloof. Deze kloof begint op een hoogte van 1500 meter en komt uit in de zee. Wanneer u het liever wat rustiger aandoet, raden wij u aan een dagje mee te gaan met de boottocht naar het eiland Spinalonga waar de Griekse Victor u zijn treurige verhaal vertelt. Uw hostess vertelt u tijdens de welkomstinformatie alles over de vele excursiemogelijkheden.

Mooie en bijzondere accommodaties op Kreta

Ten oosten van de hoofdstad Heraklion kunt u een keuze maken tussen Villa Ipocampi waarbij alles tot in de detail geregeld is, of Vasia Beach Villas, met luxe en stilte gelegen tussen de bergen en de zee. Paradise Island Villas is een stijlvolle accommodatie met luxe villa’s. Aan het westelijke deel van Kreta ligt Hotel Elia, een tweehonderd jaar oud hotel en prachtige accommodatie. Verblijft u liever in de binnenlanden van het prachtige Kreta is Agroikies een aanrader.

Bekijk authentieke accommodaties in Kreta

Ellotis Villas
accommodatie kreta
Door alle indrukken in de buurt, de authentieke dorpjes in de omgeving, stranden, stadjes en ruige natuur vergeet je helemaal dat je op een eiland zit. Een unieke vakantiebestemming…..
Vanaf € 525
logo eliza
Loutra Resort
uniek-plekje-kreta-loutra-resort
Één van de laatste ontdekkingen van Eliza was here op Kreta….. Prachtige locatie omgeven door olijfbomen. Je waant je in een droom waaruit je niet wilt ontwaken in het prachtige Loutra Resort.
Vanaf € 635
logo eliza
Erivolos
uniek plekje kreta
Een plek waar je met een grote glimlach niet meer weg te slaan bent. Erivolos is gelegen op een rustige locatie met een geweldig uitzicht op zee….! Beleef het echte en authentiek Kreta….
Vanaf € 565
logo eliza