Geniet van een authentiek mooie vakantie Sicilië

Mooie vakantie SiciliëSicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en heeft bezit de mooiste stranden van Europa. Sicilië is het andere Italië, een schitterend gebied voor wie op zoektocht is naar geweldige culturele en natuurlijke schoonheid. Sicilië herbergt een schat aan bijzondere accommodaties. Met al haar oorspronkelijkheid, tradities, cultuur en gastronomie is Sicilië al jaren een regio waar vakantiegangers graag naartoe komen. Overnachten in een authentiek vakantiehuis? Een accommodatie in Sicilië die voldoet aan jouw wensen is zo gevonden.
Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien. Steden als Taormina en Palermo bieden de bezoekers vele indrukwekkende bezienswaardigheden, terwijl de mooie kuststroken zonliefhebbers altijd weten te verleiden.

Ervaar het authentieke Sicilië zonder massatoerisme, de ongerepte natuur en een schat aan historie en culturele bezienswaardigheden.

Bekijk deze unieke en bijzondere accommodaties voor een mooie vakantie Sicilië

Case di Latomie
mooie vakantie sicilie
Een schitterende authentieke Siciliaanse accommodatie waar je heerlijk tot rust kan komen. Ervaar het echte leven op deze mooie vakantie Sicilië…..
Vanaf € 590
logo eliza
Alcantara Resort
bijzondere vakantie sicilie
Soms kom je op een plek waar je later nog regelmatig over droomt… Laat je verwennen op dit authentiek plekje. Gastvrijheid met een hoofdletter…
Vanaf € 615
logo eliza
Azienda Vecchia Masseria
unieke vakantie sicilie
Slapen in een tweehonderd jaar oud landhuis in de binnenlanden van Sicilië. Je waant je in een sprookje… Alles is in het echt nog veel mooier!
Vanaf € 580
logo eliza