mooie vakantie menorcaMenorca is een veelzijdig eiland en het op één na grootste eiland van de Balearen.. voor een mooie vakantie op Menorca ben je hier aan het juiste adres. Op Menorca vind je prachtige idyllische stranden met intieme baaitjes met kraakhelder turquoise water, authentieke dorpjes,  en massatoerisme, dat kent men hier nog niet overal. Er zijn tal van plekjes waar je nog alleen de beschikking hebt over een stuk strand.

Vooral in het noordelijke deel van Menorca is nog veel groen en ongerepte natuur te vinden. Naast dit prachtige landschap heeft het eiland ook een rijk historisch verleden, te danken aan haar strategische ligging. Er zijn twee steden op het eiland: aan de oostkust ligt de hoofdstad Mahón en aan de westkust ligt de voormalige hoofdstad Ciutadella.

In de baai van Cala Canutells, in het zuidoosten van het eiland, kun je dagelijks de lokale vissers in hun kleine bootjes zien uitvaren.

Mooie en authentieke accommodaties op Menorca

Sant Joan de Binissaida
mooie vakantie op menorca
Als je wilt genieten van ruimte, rust én goed eten dan moet je bij Sant Joan de Binissaida zijn. Een fantastische accommodatie voor een mooie vakantie op Menorca…..
Vanaf € 905
logo eliza
Matchani Gran
unieke vakantie op menorca
Verblijven in een eeuwenoude boerderij. Perfect gerestaureerd, met Spaanse bogen, kleuren en eeuwenoud hout. Een luxe, romantisch en charmante plek……
Vanaf € 685
logo eliza
Alcaufar Vell
bijzondere vakantiebestemming menorca
Naast deze authentieke haast pittoresk mediterraanse accommodatie vind je rust, ruimte en comfort. Romantiek ten top voor een mooie vakantie op Menorca….
Vanaf € 965
logo eliza