Mooie vakantie Madeira in een authentieke accommodatie

mooie vakantie madeiraHet mooie Madeira is gelegen in de Atlantische Oceaan als onderdeel van Portugal en één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Europa. Madeira is een knus eiland met zo’n 275.000 inwoners waarvan de helft in de hoofdstad Fuchal woont.

Verzekerd van zon op Madeira

Het weer op het subtropische eiland is er altijd goed en je bent vrijwel altijd verzekerd van zon. Het hele jaar door is het aangenaam, het wordt hier namelijk nooit kouder dan zestien graden. Het zachte klimaat zorgt voor een prachtige flora met de mooiste bloemen en planten die je je maar voor kunt stellen. Madeira wordt dan ook wel het bloemeneiland genoemd.

Authentiek Madeira

Madeira is een prachtig vakantie eiland met sfeervolle haventjes, gezellige authentieke dorpjes, smalle straatjes, schilderachtige natuur, ruige kusten en kleine strandjes waar je heerlijk bij kunt komen. Er zijn verschillende plekken op het eiland waar je kilometers kunt wandelen in een fantastische omgeving. Begin 16e eeuw begonnen de Portugezen namelijk met het aanleggen van levada’s waarlangs vele wandelpaden lopen.

Check ook zeker de honderden watervallen en natuurlijke baden buiten Funchal. Ook het pittoreske Monte is zeker een plek die je gezien moet hebben!

Eten en drinken op Madeira

Op het hele eiland zijn vele restaurantjes te vinden. Hoe verder van Funchal, hoe minder je betaalt. Gerechten van het eiland zijn Espetada em Pau de Lauro, Espada en Bife de Atum a Madeirense. Leuke plekken zijn Quinta da Casa Branca, Doco do Cavacas en Casal da Penha. Voor een mooi vakantie Madeira is er naast rust en ontspanning genoeg te beleven.

Bekijk deze unieke accommodaties op Madeira

Engenho Velho
unieke vakantie madeira
Rust en ruimte regeren in Engenho Velho. Overal kan je genieten van een schitterend uitzicht… Genieten met persoonlijke aandacht….
Vanaf € 474
logo eliza
Hotel Atrio
bijzondere vakantie madeira
Verblijf in een Madeirees landhuis met kamers die met hun landelijke inrichting schreeuwden om een langer verblijf…. Je komt hier heerlijk tot rust…..
Vanaf € 755
logo eliza
Rustica da Calheta
mooiste vakantie madeira
Een prachtig huis op een prachtige locatie met alle voorzieningen die je nodig hebt… De wandelmogelijkheden in de buurt zijn eindeloos…..
Vanaf € 509
logo eliza