Ontdek de prachtige kust van Lissabon

mooie vakantie lissabonOp zoek naar een mooie vakantie Lissabon? Lissabon wordt ook wel “de witte stad” genoemd met zijn veelal wit geschilderde huizen en gebouwen en schilderachtige straatjes. De kust en omgeving van Lissabon is rijk aan cultuur, prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en natuurlijk ontspanning in één van de mooie en authentieke accommodaties in de buurt.

Aan de Costa Lisboa vind je lange zandstranden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zeker weten dat je er nog een plekje vind voor jou helemaal alleen! Naast de uitgerekte zandstranden vind je schitterende baaien en historische bezienswaardigheden. Terwijl men op de stranden heerlijk kan genieten van de Portugese zon, nodigt het prachtige Lissabon uit tot eindeloze stadswandelingen met zijn authentieke restaurantjes en koffiehuizen waar de traditionele fadomuziek draait.

Aan de Costa de Lisboa is het goed toeven. De uitgestrekte stranden, schitterende baaien en historische bezienswaardigheden, maken van dit gebied één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Portugal.

Enkele mooie bezienswaardigheden in Lissabon zijn de wijk Belém, een authentieke wijk met mooi uitzicht over de Taag, de Ponte 25 de Abril, een brug over de Taag. Zeker de moeite waard is Monumento Cristo Rei, een 100 meter hoog Christusmonument. Het staat op een hoge heuvel aan de zuidelijke oever van de Taag en wat je zéker moet doen is een rondrit met de tramlijn 28 die je door de nauwe stijle straatjes rijdt van de binnenstad.

Bekijk deze authentieke accommodaties voor een mooie vakantie Lissabon

Artvilla
unieke vakantie lissabon
Het lijkt net op een klein dorpje met een gezellige binnenplaats, zo rustig en bijzonder…. Laat je verwennen op deze authentieke vakantiebestemming….
Vanaf € 220
logo eliza
Quinta Verde Sintra
bijzondere vakantie lissabon
Een Portugees landhuis op een unieke locatie omgetoverd tot klein hotelletje. Ongekend gastvrij genieten van de traditionele gerechten van de omgeving…..
Vanaf € 220
logo eliza
Olival de Sao Filipe
unieke accommodatie lissabon
Een droomplek waar je niet weg wilt…. De ronde kamers, de eeuwenoude muren, de sfeervolle inrichting laten je het echte Portugal beleven…..
Vanaf € 315
logo eliza