Mooie plekjes in Portugal

Mooie plekjes in Portugal en onvergetelijke momenten met uw geliefde in Portugal beleven. Hand in hand langs het strand wandelen, genieten van het pure landschap en begeef je tussen de lokale gebruiken van dit fantastische vakantieland. Ver weg van het massatoerisme kun je Portugal leren kennen zoals deze écht is.
Geniet van uw lunch of diner op een authentieke, gastronomische plek. Lekker buiten eten op een romantisch terras aan zee. Zoek de speciale plekjes op, met prachtige uitzichten om ongestoord te genieten van de sfeer van écht vakantie.

Romantisch Lissabon

De hoofdstad van Portugal wordt regelmatig vergeleken met een sprookje. De vele prachtige gebouwen en pittoreske wijkjes die je hier kunt vinden, laten je een stukje van de rijke historie van de stad zien. Lissabon is een prachtige romantische stad met smalle klinkerstraatjes, kastelen en heel veel kleurrijke bloemen. Maak een wandeling door de stad, je raakt zeker niet snel verveeld en het geeft een goed beeld van het Portugese leven.

Perfecte en onvergetelijke bestemming

Als u ervoor kiest om uw vakantie in Portugal door te brengen zult u daar zeker geen spijt van krijgen! Dit zonnige land, dat deels aan de Atlantische Oceaan ligt, is de perfecte bestemming voor een zon, zee en strandvakantie, maar er is ook een grote rijkdom aan cultuur te vinden en de grote verscheidenheid aan natuur is overweldigend. Prachtige gebouwen in Manuelstijl gebouwd, sfeervolle terrasjes en aardige mensen. Bezoek een wijnboer en doe mee aan een wijnproeverij waarin de lekkerste Portugese wijnen voorbij komen of maak een excursie naar de mooiste plekjes in de verschillende steden, vrijwel alles is hier mogelijk.