Mooie vakantie in DalmatiëDalmatië is één van de mooiste en groenste streken van Kroatië. De meeste dorpjes hebben een historisch centrum die je wanen in de tijd van Tito. Gezellige winkeltjes die je uitnodigen om de avond door te brengen op één van de gezellige terrasjes in de pittoreske omgeving. Maak bijvoorbeeld eens een stadswandeling in Drns, een stadje met Turkse invloeden, leuk om hier sfeer te proeven of bezoek het havenstadje Jelsa op Hvrar met huizen in Venetiaanse stijl, een klassiek, romantisch dorpje.
Ga van eiland naar eiland en ontdek elke keer weer iets nieuws. Want dat is Dalmatië, ontdekken totdat je erbij neervalt….

De kustlijn van Dalmatië is erg indrukwekkend en kenmerkt zich door de verscheidenheid aan strandjes waar je heerlijk kan genieten van de azuurblauwe zee. Naast de mooie stranden in Dalmatië kenmerkt de kustlijn zich nog meer door de vele rotspartijen, mooie baaien en eilandjes voor de kust.

Al met al kun je perfect genieten van een mooie vakantie in Dalmatië.

Bekijk authentieke accommodaties voor een mooie vakantie in Dalmatië

Etno Skelin
dalmatie mooie vakantie
Best bewaarde geheim van Dalmatië en een oase van rust. Als je op zoek bent naar een mooie vakantie in Dalmatië waar je geheel tot rust komt is dit the place to be……
Vanaf € 115
logo eliza
Seget Donji
Mooie vakantie in Dalmatië
Prachtig gelegen accommodatie in Dalmatië vlakbij een beschermd natuurgebied. Bezoek het dorpje en slenter door de smalle straatjes om al het moois te ontdekken…..
Vanaf € 668
logo eliza
Villa Matilde
dalmatie unieke vakantie
Op één van de mooiste plekjes van de badplaats Vodice ligt de comfortabele appartementen Villa Matilde. Geniet van het uitzicht op het oude centrum…..
Vanaf € 339
logo eliza