bijzondere vakantie kroatiëNiet ver van huis vind je de mooiste vakantiebestemmingen, zoals in Kroatië. Kroatië is dichterbij dan je denkt en zeker de moeite waard om een heerlijke vakantie te genieten in dit prachtige land. Er zijn genoeg bijzondere plekjes in Kroatië die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Kroatie is de perfecte vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een rustige en relaxte vakantie.
Aan de kust van Kroatië is de perfecte locatie voor zon, kristalheldere zee, mooie stranden, veel gezelligheid, sfeervolle restaurants met een voortreffelijke keuken.

Kroatie kent een rijke geschiedenis, wat wordt bevestigt door de historische overblijfselen die overal aanwezig zijn. U waant zich al snel in oude vervlogen, romantische tijden tijdens uw ontdekkingsreis van de vele culturele bezienswaardigheden.Dit maakt Kroatië ook zo uniek, de bijzondere plekjes in Kroatië nemen je mee naar het authentieke van dit land.
Schilderachtige stadjes met oude forten en paleizen, pleinen met fonteintjes, smalle straatjes, fijne kiezelstranden, een prachtige natuur, gastvrijheid, een bruisend nachtleven en een heerlijke mediterrane sfeer met een kristalheldere zee onder een warme zon! Kortom wacht niet en ontdek de bijzondere plekjes in Kroatië.

Stranden van Kroatië

De bijna oneindige keuze aan stranden. De Kroatische kust is bezaaid met prachtige stranden, rijk aan natuurlijke havens met talloze baaien. Familiestranden, rotsachtige stranden, verlaten strandjes op de eilandjes voor de kust of de mooie zandstranden, Kroatië heeft het. En elk van de stranden grenst aan een prachtige azuurblauwe zee….

De streken van Kroatië