Bijzondere vakantie in een authentiek huisje aan het Gardameer Italië

authentiek huisje aan het GardameerEen unieke en bijzondere vakantie in een authentiek huisje aan het Gardameer met de kinderen, dat wordt met puur genieten van een onvergetelijke tijd met een vakantie in Italië.
Langs dit ruim 50 kilometer lange meer ligt meer dan 158 kilometer kust. Genoeg plek dus om een heerlijke en unieke vakantie in een authentiek vakantiehuisje langs het Gardameer te vieren. Aan het Gardameer in Italië geniet je van een hoop culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de boot en ga naar een van de eilanden die in het Gardameer liggen.

Rond uw camping aan het Gardameer zijn veel dingen te zien en te beleven. Het kasteel Rocca Scaligera en de Romeinse ruïnes van Sirmione bijvoorbeeld, of de uit 1509 stammende kathedraal en het Palazzo della Magnifica Patria uit 1524 in Salò. Hier ligt eveneens het regionaal natuurpark Alto Garda Bresciano. Ook in Riva del Garda en Desenzano del Garda kunt u historische bouwwerken bewonderen, dus er is genoeg te zien en te doen buiten uw camping aan het Gardameer!

Mooie accommodaties aan het Gardameer

Rond het Gardameer bevinden zich heel veel leuke stadjes en dorpen, van klein tot groot, van idyllisch tot zeer toeristisch. In deze plaatsen kun je slenteren door kronkelende steegjes met leuke winkeltjes en restaurantjes, flaneren langs de oever, of klimmen naar een monumentale burcht. Van eenvoudige, kleine hotelletjes tot uiterst luxueuze. Soms hoog boven het meer gelegen, met een spectaculair uitzicht. Of een prachtige, romantische villa met een mooie tuin aan de oevers van het meer. In de directe omgeving van het gezellige Garda ligt Garda Trilo Central . Omringd door 60 hectare groen bevindt zich dit landgoed aan het Gardameer. Op ongeveer 2 km van het Gardameer en het centrum van de stad ligt het vakantiehuisje Rita. 5 mooie appartementen die ondergebracht zijn in 2 huizen. Een andere aanrader is huisje Sorisso in Garda. Deze residence ligt op een rustige en zonnige locatie met uitzicht over het Gardameer, ongeveer 1 km van het centrum.

Bekijk alle authentieke accommodaties in Gardameer

Residence le Sponde
leuk vakantiehuisje gardameer
Een relaxte vrijstaande bungalow vlakbij het Gardameer, midden in het groen achter een wijngaard. Geniet van je vakantie aan het Gardameer in Italiaanse stijl.
Vanaf € –
belvilla huizen logo
Residence la Villa
mooi vakantiehuisje gardameer
Residence La Villa is een grote villa met een prachtig uitzicht over het Gardameer. De villa bestaat uit appartementen met een typisch Italiaanse inrichting….
Vanaf € –
vacanselect-camping-logo
Gabbiano Moniga
mooi huisje gardameer vakantie
Park Residence Il Gabbiano ligt vlakbij de sfeervolle haven Moniga del Garda waar volop kan worden genoten van verse vis en heerlijke Italiaanse wijn…
Vanaf € –
vacanselect-camping-logo